Hoofdsponsor

Zaterdag begint de Bekercompetitie voor UNIS Flyers

De bekercompetitie begint voor UNIS Flyers komende zaterdag. In Amsterdam treft de ploeg van Mike Nason de Tijgers. De face-off is om 17:50 uur.

Beide ploegen troffen elkaar eerder al in het voorseizoen. In Leeuwarden won UNIS Flyers met 3-2 en een dag later werd er gewonnen met 4-0 in Amsterdam. Komende zaterdag verwacht Mike Nason een ander Amsterdam te zien. "Dit weekend stellen ze in tegendeel tot de oefenwedstrijden waarschijnlijk een aantal ervaren spelers op zoals Prudden, Kars en Mackie-Kwist. Hierdoor hebben ze aanvallend meer mogelijkheden."
 
In Amsterdam brandt de strijd om de beker los. Net zoals vorig jaar is het stappenplan simpel: elke wedstrijd apart benaderen en kwalificeren voor de play-offs. Nason legt uit: "We zitten in een sterke poule met Amsterdam, Den Haag, Groningen en Zoetermeer. De reguliere bekercompetitie duurt slechts een aantal wedstrijden, dus elke wedstrijd is cruciaal. Als regerend kampioen wil elke tegenstander ons verslaan. Wij zijn gewaarschuwd en weten dat we om de concurrentie voor te blijven nog beter moeten worden."
  
De Flyers' fans kunnen een strijdbare spelersgroep zaterdag verwachten. "We willen zaterdag winnen. Daarvoor moeten 60 minuten lang de neuzen dezelfde kant op staan. Zolang we simpel blijven ijshockeyen en iedereen voor elkaar werkt, gaan de punten mee naar Heerenveen."

Gepubliceerd: vrijdag 30 september 2016

Overige nieuwsberichten

Klik hier om naar het nieuwsarchief te gaan.

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden