Hoofdsponsor

UNIS Flyers verlengt contract Kenny Welles

Verdediger Kenny Welles zal komend seizoen opnieuw het shirt van UNIS Flyers gaan dragen. De 21-jarige Welles kwam afgelopen seizoen 35 wedstrijden in actie.

Afgelopen seizoen maakte Welles zijn eerste twee doelpunten op het hoogste niveau. De in Heerenveen opgeleide verdediger kwam twee seizoenen geleden terug bij UNIS Flyers nadat hij twee jaar in Eindhoven had gespeeld.

Hoofdcoach Mike Nason omschrijft Kenny Welles als één van de hardst werkende spelers in het team. “Welles geeft elke shift alles wat hij heeft. Afgelopen seizoen heeft hij zowel verdediging als aanval gespeeld, maar heeft zijn draai het best gevonden als verdediger. Hij heeft het goed gedaan en stond er in belangrijke wedstrijden. Aan hem om dit komend seizoen opnieuw te laten zien.”

Kenny Welles kijkt tevreden terug op het seizoen en voelt zich goed als verdediger. “Vorig jaar was mijn eerste volledige jaar op het hoogste niveau. Het is fantastisch om in het team te spelen en we hadden een leuke en fijne sfeer. Hierdoor voel je jezelf snel goed en kon ik veel leren. Komend seizoen wil ik mezelf weer veel verbeteren zodat ik nog functioneler binnen het team kan worden.”

Voor komend seizoen heeft UNIS Flyers inmiddels 5 verdedigers onder het contract staan. Eerder tekenden Pippo Limnell, Yan Turcotte, Niels van der Vossen en Mark Hoekstra al bij.

 

Gepubliceerd: dinsdag 30 augustus 2016

Overige nieuwsberichten

Klik hier om naar het nieuwsarchief te gaan.

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden