Hoofdsponsor

hoofdsponsor van de Unis Flyers Heerenveen
Volgende wedstrijd

Zaterdag 25 februari
Aanvang 20:30 uur

UNIS Flyers VS Amstel Tijgers

Thialf Heerenveen
Final4 - Finaleweekend

Ticketing

Zaterdag 25 februari
Aanvang 20:30 uur

VS

Thialf Heerenveen
Final4 - Finaleweekend

#19 Marco Postma uitgeroepen tot Speler van de Maand

#19 Marco Postma uitgeroepen tot Speler van de Maand

IJshockey Nederland heeft #19 Marco Postma uitgeroepen tot Speler van de Maand januari. Zijn beslissende rol in de bekerfinale speelde bij deze keuze een belangrijke rol.  De #19 van de UNIS Flyers deed zijn rugnummer eer aan en scoorde 19 punten de afgelopen maand.

Daarnaast werd de beker gewonnen door Heerenveen en werd Postma MVP in de bekerfinale. Deze successen zorgden ervoor dat Postma een topmaand had. Hij weet ook ieder jaar de Nederlandse scoringslijst te domineren. 

Marco Postma is geboren op 26 augustus 1983 in Leeuwarden. In zijn jeugd volgde hij de opleiding in Heerenveen en besloot om in 2000-2001 bij Krefeld te spelen in de DHL. Na dit seizoen keerde hij terug in Heerenveen, waar hij de meeste jaren van zijn ijshockeycarrière speelde en nog steeds speelt.  In zijn lange carrière wist Postma al drie Nederlandse kampioenschappen te winnen en won hij vier keer de Nederlandse beker. Als international verwierf hij ook de nodige medailles bij het Nederlands team. Postma is niet alleen succesvol met het team uit Heerenveen, maar won als speler van Den Haag en Nijmegen ook één keer de Nederlandse beker en met beide teams wonnen ze eenmaal het Nederlands kampioenschap. 

Komend weekend maakt UNIS Flyers zich op voor de Final Four. De vier hoogst genoteerde teams uit de Beneliga maken in Thialf dan uit wie zich mag kronen tot Nederlands Kampioen. Er zijn al zeer veel kaarten voor dit weekend verkocht. Klik hier om ook zeker te zijn van tickets komend weekend in Thialf.

Foto: Fotopersbureau Martin de Jong

Gepubliceerd: dinsdag 21 februari 2017

Overige nieuwsberichten

Klik hier om naar het nieuwsarchief te gaan.

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden