Hoofdsponsor

UNIS Flyers wil eerste plaats veiligstellen

Afgelopen weekend kwalificeerde UNIS Flyers zich voor de halve finale van de play-offs. Het volgende doel is om thuisvoordeel in de play-offs veilig te stellen door als eerste te eindigen in de poule. Een overwinning komende zaterdag op Hijs Hokij Den Haag is hiervoor nodig om dit doel komend weekend al te behalen.

"Als wij met dezelfde instelling spelen als afgelopen vrijdag tegen Zoetermeer dan zijn we de favoriet komende zaterdag tegen Den Haag", geeft hoofdcoach Mike Nason aan.  Hij wil dat zijn ploeg zaterdag zich blijft focussen op haar verdedigende taken en dit niet verwaarloost zoals tegen Amsterdam afgelopen zaterdag. "We moeten voortborduren op het succes van afgelopen weekend en 60 minuten lang als een sterk blok spelen. In ons laatste duel gingen te veel spelers voor eigen succes en hierdoor kregen we onnodig goals tegen."

Tegenstander Hijs Hokij kent geen gemakkelijke start van het seizoen en is uitgeschakeld voor een plek in de play-offs.  Desondanks blijft het een sterke ploeg met goede spelers.  Deze week versterkte Hijs Hokij de selectie met Nederlands international Jeffrey Melissant.

Nason verwacht dat Chris Eimers,  die deze week zijn contract verlengde als bondscoach, zijn ploeg met een duidelijk strijdplan het ijs opstuurt. "Zij hebben zaterdag niks te verliezen, maar kunnen veel vertrouwen tanken. Ik verwacht dat ze wellicht hun beste wedstrijd van het seizoen tegen ons gaan spelen. Tactisch gezien gaat het een interessante wedstrijd worden. We zijn aan elkaar gewaagd. De eerste plek wil ik na dit weekend definitief veroverd hebben,  want die is erg belangrijk voor de play-offs."

De wedstrijd is morgenavond live te volgen op Flyers Live TV. Wil je er morgen bij zijn in Thialf? Bestel dan nu alvast tickets via ons ticketshop!

 

 

 

Gepubliceerd: vrijdag 28 oktober 2016

Overige nieuwsberichten

Klik hier om naar het nieuwsarchief te gaan.

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden