Hoofdsponsor

UNIS Flyers in de media: 24 oktober 2016

Afgelopen weekend was het team van Mike Nason en Dennis Schreur goed in vorm en won beide wedstrijden, vrijdag tegen Zoetermeer met 8-0 en zaterdag tegen Amsterdam met 8-3. Met deze overwinningen verzekerde het team uit Heerenveen zich van een plaats in de halve bekerfinale

Omrop Fryslân
UNIS Flyers is verzekerd van een plaats bij de bovenste twee met zeventien punten uit zes wedstrijden. Tegen Omrop Fryslân vertelde Mike Nason: ,,We zijn zeker van de halve finale en dat wilden we natuurlijk halen. Maar ik wil ons goede spel ook de komende weken zien. Dan pakken we de eerste plaats in de poule ook”. (Bekijk de samenvatting hier)

De nieuwe aanwinst van de Flyers, Lars den Edel, was blij met beide wedstrijden: ,,Na een jaar in Amerika te hebben gespeeld ben ik terug bij de Flyers, dat vorig jaar een uitstekend seizoen draaide. In deze thuiswedstrijd heb ik twee goals gescoord, maar samen met het hele team hebben we ervoor gezorgd dat we de wedstrijd hebben gewonnen en de drie punten binnenhaalden.

Brent Janssen twijfelde aan het einde van vorig seizoen om te blijven bij de UNIS Flyers, op de radio vertelde hij: ,,IJshockey is leuk en zolang ik nog kan spelen is het mooi. Ik heb er over nagedacht om richting Amsterdam te gaan, maar heb uiteindelijk toch voor Heerenveen gekozen. Ik bekijk per jaar hoe het gaat, maar dit jaar kreeg ik wat een andere rol en werd wat belangrijker voor het team. Dit jaar wil ik samen met het team gaan voor het kampioenschap en de beker en dan zie ik wel wat de toekomst mij brengt.”

Flyers Live TV
Zoals elke thuiswedstrijd deed Flyers Live TV ook deze wedstrijd verslag. Mike Nason vertelde naar aanleiding van de eerste gewonnen thuiswedstrijd in Thialf: ,,Er zijn kleine verschillen te merken in de spelers als zij in Leeuwarden of Heerenveen spelen. Als ze eenmaal op het ijs staan is er geen groot verschil, maar de kleine dingen maken het makkelijker om hier te spelen. Zoals de toegang tot het juiste materiaal. Het team speelde zelfverzekerd en dat heeft er mede voor gezorgd dat we twee keer dit weekend hebben gewonnen.” (Bekijk hier het fragment op Flyers Live TV)

Gepubliceerd: maandag 24 oktober 2016

Overige nieuwsberichten

Klik hier om naar het nieuwsarchief te gaan.

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden