Hoofdsponsor

hoofdsponsor van de Unis Flyers Heerenveen

UNIS Flyers selectie voor het seizoen 2017 – 2018 begint vorm te krijgen

UNIS Flyers selectie voor het seizoen 2017 – 2018 begint vorm te krijgen

Het bestuur van UNIS Flyers heeft de eerste drie spelersnamen voor komend seizoen bekend gemaakt. Aanvallers Marco Postma en Ronald Wurm beschikken beide over doorlopende contracten en verdediger Pippo Limnell Finocchiaro heeft zijn contract verlengd. Alle drie spelers dragen al enkele seizoenen het shirt van UNIS Flyers en zullen ook in het jubileumjaar de kleuren van Flyers verdedigen.

De 29-jarige verdediger Pippo Limnell Finocchiaro kende een sterk slot van het seizoen. “We zijn blij dat we het contract van Limnell Finocchiaro hebben kunnen verlengen,” reageert technisch bestuurslid Marcel Nijland op de verlenging. “Hij is één van de topverdedigers in de BeNe-league en was ook in de play-offs weer erg belangrijk voor ons. Daarnaast hebben we ook een aantal jonge verdedigers die veel van hem kunnen leren.” In 41 wedstrijden was de Finse-Italiaan goed voor 19 goals en 36 assists.

Aanvallers Marco Postma en Ronald Wurm tekenden afgelopen zomer voor meerdere seizoenen bij in Heerenveen. De 33-jarige Postma kende een ijzersterk seizoen en werd gekroond tot meest waardevolle speler van UNIS Flyers. In 42 wedstrijden maakte hij 27 goals en noteerde hij 78 assists. Hiermee was hij topscorer van de ploeg en leverde hij een belangrijke bijdrage aan de triple. De 30-jarige Wurm was eveneens erg waardevol voor de ploeg. Met 38 doelpunten en 40 assists in 42 wedstrijden was hij één van de meest scorende spelers in de ploeg van Mike Nason en Dennis Schreur.

“Met deze 3 spelers hebben we een goede basis gelegd voor het komende seizoen,” aldus Marcel Nijland die komende weken ook de gesprekken met andere spelers zal aangaan.

Inmiddels is de seizoenkaartverkoop voor het seizoen 2017 – 2018 begonnen. Klik hier om nu seizoenkaarten alvast te bestellen! Een bijzonder seizoen voor UNIS Flyers, want de club zal haar 50-jarig bestaan gaan vieren.

Gepubliceerd: maandag 27 maart 2017

Overige nieuwsberichten

Klik hier om naar het nieuwsarchief te gaan.

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden