Hoofdsponsor

hoofdsponsor van de Unis Flyers Heerenveen
Volgende wedstrijd

Zondag 4 december
Aanvang 17:00 uur

UNIS Flyers VS Tilburg Trappers

Thialf Heerenveen
Bekercompetitie

Ticketing

Zondag 4 december
Aanvang 17:00 uur

VS

Thialf Heerenveen
Bekercompetitie

Zondag start UNIS Flyers halve finale serie in de beker tegen Tilburg

Zondag start UNIS Flyers halve finale serie in de beker tegen Tilburg

UNIS Flyers staat aan de vooravond van een belangrijk weekend. Zondag in de namiddag begint voor de ploeg van Mike Nason en Dennis Schreur de halve finale serie in de bekercompetitie tegen Tilburg Trappers. Zaterdagavond echter reist het team nog af naar Den Bosch voor een Beneliga duel tegen Red Eagles.

"We benaderen dit weekend als een play-offs serie,” geeft Nason aan. Zaterdagavond wacht er in Den Bosch een pittig uitduel. Red Eagles, gecoacht door Jeffrey van Iersel,  bezet op dit moment de laatste plaats in poule B. Desondanks hebben ze het menig tegenstander al lastig gemaakt. "Ik wil dit weekend een ploeg zien die vanaf het begin er direct staat en dit de hele wedstrijd volhoudt. Belangrijk is dat we niet alleen de grote lijnen goed uitvoeren maar ook aandacht besteden aan de details in ons spel.”

In Thialf speelt UNIS Flyers zondag om 17:00 uur tegen Tilburg Trappers. In een best-of-three maken beide teams uit wie in januari de bekerfinale speelt in Eindhoven.  Afgelopen weekend won Flyers met 1-4 in Tilburg. De Trappers kennen op dit moment echter veel blessureleed waardoor het lastig is in te schatten wie wel en wie niet zullen gaan spelen. Mike Nason kijkt er naar uit dat de serie begint: "Afgelopen zondag hebben we gewonnen, maar niet goed gespeeld. In een play-off serie gelden andere wetten. Beide teams hebben even veel kans om de finale te bereiken. Hoe groot de voorsprong tijdens de reguliere seizoen is doet er niet meer toe.  We willen de finale bereiken en moeten ons allerbeste spel zondag laten zien. De ploeg is excited om zich opnieuw te plaatsen voor de bekerfinale."

Tickets voor de halve finale wedstrijd zijn nu online te bestellen (klik hier)!

Gepubliceerd: donderdag 1 december 2016

Overige nieuwsberichten

Klik hier om naar het nieuwsarchief te gaan.

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden