Hoofdsponsor

Business club

Powerplay met de Flyers

De UNIS Flyers vormen een vaste waarde in het Nederlandse ijshockey. De club heeft een indrukwekkende historie met als hoogtepunten maar liefst zeven landskampioenschappen en tienmaal bekerwinst. Met een jeugdopleiding met meer dan 300 leden beschikken de Flyers tevens over een bolwerk van talent! Heerenveen betekent topijshockey in een sfeervolle ambiance.

Ontdek ijshockey!

Op vrijdagavond spelen de UNIS Flyers hun thuiswedstrijden. Een wedstrijd duurt drie keer twintig minuten zuivere speeltijd en betekent spektakel! IJshockey is een sport waarbij alles draait om snelheid. Het is niet voor niets de snelste teamsport ter wereld. Daarnaast is ijshockey een uiterst technische sport. Kortom een genot om naar te kijken en een perfecte mogelijkheid om uw zakenrelaties positief te verrassen.

Business Club UNIS Flyers

De businessclub van de UNIS Flyers heeft een jarenlange traditie. Het biedt veel mogelijkheden om waardevolle zakelijke en persoonlijke contacten op te bouwen. BCFF organiseert voor haar leden ook diverse netwerkactiviteiten buiten de wedstrijden om. Er zijn diverse soorten sponsorpakketten die aan de basis liggen van een unieke samenwerking.

Nieuw in ons sponsoraanbod zijn de wedstrijdarrangementen: wilt u zo af en toe een wedstrijd bezoeken of eens een wedstrijd flink uitpakken en uw gasten/relaties origineel verrassen? Bekijk dan de mogelijkheden van onze wedstrijdarrangementen.

Voor meer informatie over de sponsormogelijkheden bij UNIS Flyers kunt u contact opnemen met:

Business Club UNIS Flyers

Pieter Balstra
Bestuurslid Commerciële Zaken & Business Club
Telefoon: 06 - 29 06 53 57
E-mail: pieterbalstra@unisflyers.nl

Postbus 78
8440 AB Heerenveen
Tel: 088-5800049
info@unisflyers.nl